29 aug. 2011

Baseballveckan v.34

David Price, västerhänt pitcher i Tampa Bay Rays kastade 14 strikeouts i matchen mot Toronto Blue Jays på söndagen. 14 K är bäst i klubbens historia och även Price personliga rekord. Två andra som också kastat 14 strikeouts i år är Cy Young-kandidaterna CC Sabathia och Justin Verlander.


Californien står som vinnare av Little League World Series sedan de besegrat Japan i söndagens final. Matchen avgjordes inte förrän i botten av den sjätte och sista inningen då Californien fick in en avgörande "base-hit" med laddade baser och kunde vinna med resultatet 2-1. LLWS är en årlig turnering för 11 till 13 åringar med både amerikanska och internationella lag där bästa amerikanska lag möter bästa internationella lag i finalen.


37-åriga Derek Jeter spelade på Söndagen sin 2,402:a match för New York Yankees och passerade då Mickey Mantle som den spelare som representerat klubben flest gånger. Jeter är inne på sin 17:e säsong och lyckades tidigare i år med bedriften att slå sin 3,000 hit i karriären.


Detroit Tigers högerhänte pitcher Justin Verlander tog sin 20:e vinst för säsongen mot Minnesota Twins på lördagen. Det är för tillfället bäst i hela MLB och Verlander är den första sedan 2002 att nå 20 vinster innan slutet av Augusti. Med en helt fantastisk säsong bakom sig är han också en av favoriterna till att vinna Cy Young utmärkelsen senare i år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar