23 nov. 2011

Offseason

Det är nu nästan en månad sedan som St.Louis Cardinals vann World Series efter att ha slagit Texas Rangers i en sjunde och avgörande match. Även om säsongen nu är över så händer det en hel del i baseballvärlden. Priser och utmärkelser har delats ut, omstruktureringar har klubbats igenom och tragiska dödsfall är några saker som har hänt bara den senaste månaden.

Florida Marlins har bytt namn till Miami Marlins och har fått en ny hemmaarena, ny logotype och nya dräkter.

Huston Astros kommer från och med 2013 att spela i American League West i stället för National League Central som de gör för närvarande. Detta innebär att det kommer att vara 15 lag vardera i både AL och NL och alla divisioner kommer att bestå av fem lag. Från och med 2013 kommer det också till två WildCard platser vilket gör att det blir 10 lag som går till slutspel.

Seattle Mariners 24 årige holländske outfielder Greg Halman är död. Han avled av de skador han fick sedan han blivit knivhuggen under ett besök hemma i Rotterdam. Halmans yngre bror är misstänkt för dådet.

Efter säsongen så delas det ut en del priser till de som röstas fram till årets bästa spelare. Detta är årets pristagare:

Rookie of the Year
AL: Jeremy Hellickson, Tampa Bay Rays
NL: Craig Kimbrel, Atlanta Braves

Manager of the Year
AL: Joe Maddon, Tampa Bay Rays
NL: Kirk Gibson, Arizona Diamondbacks

Cy Young Award
AL: Justin Verlander, Detroit Tigers
NL: Clayton Kershaw, Los Angeles Dodgers

MVP Award
AL: Justin Verlander, Detroit Tigers
NL: Ryan Braun, Milwaukee Brewers

Aaron Award
AL: Jose Bautista, Toronto BlueJays
NL: Matt Kemp, Los Angeles Dodgers

Comeback player of the Year
AL: Jacoby Ellsbury, Boston Red Sox
NL: Lance Berkman, St. Louis Cardinals

Justin Verlander som tog hem en American League Tripple Crown (flest vinster, lägst ERA och flest strike-outs) blev den tionde pitchern i historien att vinna både Cy Young Award och Most Valuable Player Award samma år. Tyvärr fick han inte kröna sin säsong med en World Series vinst med sitt Detroit Tigers utan förlorade ALCS mot Texas Rangers med 4-2 i matcher.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar